Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “Ένα ρουχαλάκι σαν ζωγραφιά”

image
Τα περισσότερα παιδάκια έχουν από πολύ μικρά άποψη του τί θέλουν να φορέσουν.

Αλλά τα δικά τους όνειρα είναι πάντοτε πιο πολύχρωμα, πιο ευφάνταστα και πιο παιδικά από τα ρουχαλάκια που βλέπουν στα μαγαζιά.
Ζητήστε λοιπόν από το παιδάκι σας να ζωγραφίσει το ρούχα (φουστανάκι, μπλουζάκι, παντελόνι ή οτιδήποτε) των ονείρων του ή τα δικά του ρούχα σουπερ ήρωα, στείλτε μας τη ζωγραφιά του και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας. Ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι θα κερδίσουν το ρούχο που ζωγράφισαν σε πραγματικό, στο μέγεθός τους.
Τις δύο καλύτερες ζωγραφιές (μια για τα κορίτσια και μία για τα αγόρια) θα επιλέξει επιτροπή από πέντε γυναίκες που θα αποτελείται από

- την Στέλλα Κάσδαγλη, δημοσιογράφο, blogger, συγγραφέα των βιβλίων “Κοιλίτσα.com” και“Ήθελα μόνο να χωρέσω” και μαμά της Στεφανίας
- την Μαριέλα Κωνσταντινίδου, ζωγράφο, blogger, ιδιοκτήτρια του “Εικαστικό Καφενείο, μαθήματα ζωγραφικής online”.
Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό
1. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook (αν δεν το έχετε κάνει ήδη) και αφήστε ένα comment στο άρθρο αυτό.
2. Ζητήστε από το παιδάκι σας να ζωγραφίσει σε σχετικά μεγάλο μέγεθος χαρτιού (Α4) το ρουχαλάκι των ονείρων του
3. Φωτογραφίστε ή σκανάρετε τη ζωγραφιά σε καλή ανάλυση και επισυνάψτε την στα comments της σχετικής ανάρτησης στη σελίδα μας στο facebook ή στείλτε τη ζωγραφιά στοartemis@patchyourdreams.com αναγράφοντας το όνομα και την ηλικία του παιδιού σας.
4. Το παιδάκι σας πρέπει να είναι από 4 χρονών (εκτός κι αν μπορεί να ζωγραφίσει και από πιο μικρό) έως 12 χρονών.
5. Η ανάρτησή σας μπορεί να γίνει από 15 Νοεμβρίου 2014 έως 15 Δεκεμβρίου 2014.
6. Κάθε παιδάκι μπορεί να συμμετάσχει με μία μόνο ζωγραφιά. Αν περισσότερες ζωγραφιές αναρτηθούν από την ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση (σε περίπτωση που πρόκειται για αδελφάκια), να αναφερθεί ότι πρόκειται για ζωγραφιές διαφορετικών παιδιών (με τα ονόματα και τις ηλικίες τους).
7. Σε περίπτωση που το παιδί σας κερδίσει, θα σας ζητηθεί να αποδεχτείτε ότι επιτρέπετε να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας και στο facebook φωτογραφία του παιδιού σας φορώντας το καινούργιο του ρουχαλάκι (χωρίς αναφορά στο ονοματεπώνυμό του).
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν εδώ και στο facebook, στις 21 Δεκεμβρίου 2014 και τα ρούχα των δύο νικητών θα ραφτούν και θα αποσταλούν μέχρι την Πρωτοχρονιά, (η αποστολή είναι δωρεάν). Σε περίπτωση που χρειαστούν μικροδιορθώσεις ως προς το μέγεθος του παιδιού η επιστροφή του σε εμάς και η επαναποστολή του θα γίνουν με έξοδα των γονιών.

Ευχόμαστε σε όλους καλή ζωγραφική και περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τις δημιουργίες των μικρών καλλιτεχνών…image

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου