ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ

Είμαι η Άρτεμις και αυτό εδώ το blog λέω να γίνει το νέο μου ιντερνετικό σπιτάκι. Είμαι μαμά δύο υπέροχων κοριτσιών και θεία τριών μοναδικών αγοριών. Παίζοντας μαζί τους έγινα ξανά παιδί και είδα και πάλι τον κόσμο με νέα ματιά. Ξεκίνησα να ράβω, να πλέκω και να δημιουργώ πραγματάκια για παιδιά όταν έμεινα έγκυος στη μεγάλη μου κορούλα. Αλλά χρησιμοποιώ τα χέρια μου για να δημιουργήσω ότι φαντάζομαι μάλλον από πάντα.

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την αγάπη μου για το χειροποίητο και το μοναδικό. Θέλω να μοιραστώ τη μαγεία της μεταμόρφωσης ενός υφάσματος σε ρουχαλάκι που θα αγαπηθεί γιατί θα γίνει κομμάτι της παιδικής ηλικίας και της αθωότητας.

Τα ρουχαλάκια και τα αξεσουάρ μου είναι για παιδάκια που τους αρέσουν τα χρώματα, τους αρέσει να παίζουν, να χοροπηδούν και να κυλιούνται στο πάτωμα και στα χώματα. Τα διακοσμητικά φτιάχνονται για δωμάτια που ηρεμούν και αγκαλιάζουν τα παιδιά, τους προσφέρουν μια ζεστή φωλιά και τους θυμίζουν κάτι από την αγκαλιά της μαμάς. 

Ελάτε μαζί μου μια βόλτα στο εργαστήρι του σπιτιού μου να φανταστούμε καινούργια ρούχα, να παίξουμε με τα χρώματα και τις υφές και να δημιουργήσουμε για τα παιδιά μας.


Ονόμασα το καράβι που θα μας ταξιδέψει Patch Your Dreams, γιατί αυτός θα είναι και ο προορισμός του. Κομματάκια όνειρο ραμμένα όλα μαζί στο πολύχρωμο πατσγουορκ που είναι η ζωή.


________________________________________________________________________
Όσο ζούσα στη Γαλλία, μια καταπληκτική φίλη με έκανε να αγαπήσω τα τραγούδια της συνονόματής της, Emily Jolie και να ξεχωρίσω ανάμεσά τους το τραγούδι του σκαντζόχοιρου -Chanson du Herisson- του George Brassens. Αυτός ο ονειροπόλος σκαντζοχοιράκος παραπονιέται που όλος ο κόσμος θέλει να μεταμορφώσει τις μάγισσες σε πριγκήπισσες, αλλά κανείς δεν θέλει να μεταμορφώσει τους σκαντζόχοιρους που τσιμπάνε σε σκαντζόχοιρους που δεν τσιμπάνε πια.
Να λοιπόν ένας σκαντζόχοιρος που δεν τσιμπάει και τον λένε Pyd. Και ονειρεύεται να γεμίσει τις παιδικές αναμνήσεις με πολύχρωμα κομματάκια πάτσγουορκ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου